Storitev

Izdelava spletnih strani.

Učinkovita spletna stran

Izdelavo spletne strani naredimo skrbno in premišljeno. Pri izdelavi upoštevamo najsodobnejše trende, uporabljamo aktualne tehnologije in smernice ter vam omogočamo gostovanje na vrhunskih strežnikih.

Ker se zavedamo kako pomembno je da imaste prodajno učinkovito spletno stran, uporabljamo tehnologije visoke priznanosti in kakovosti.

Glavne prednosti pri izdelavi spletne strani

  • Večjezični sistem
  • Večjezična SEO podpora
  • Hitrostna optimizacija
  • CMS prilagojen Vam!
  • Varnost

Za doseganje dobrih rezultat je zelo pomembno, da se lotimo izdelavo spletne strani po pravilnih korakih.

1. Analiza in načrt

Pred samo izdelavo je pomembno da skupaj z vami naredimo brezplačno analizo in načrt izdelave spletne strani. Prav tako preverimo konkurenčnost spletnih strani in vam predlagamo najbolj optimalno strukturo spletne strani.

2. Oblikovanje

Oblikovanje spletne strani je ključen pomen, saj mora jasno odražati vašo pozicijo na trgu. Pri samem oblikovanju želimo doseči, da je spletna stran oblikovno dovršena, uporabniku pa omogoča intuitivno brskanje in hiter dostop do informacij.

3. Razvoj in testiranje

Z natančnim razvojem poskrbimo, da vaša spletna stran deluje hitro in nemoteno ter da je oblikovno prilagojena za različne naprave.

4. Rast

Rast vaše spletne strani je odvisna tudi ali vas lahko vaši potencialni kupci enostavno najdejo. Sami poskrbimo z optimizacijo spletne strani, za vas pa lahko pripravimo tudi oglaševanje na facebooku ali Googlu.

Pripravljeni za uresničitev vašega projekta?

Na vrh